In

Happy birthday to en. Adzman

Tahun pertama sambut birthday sebagai husband and bakal jadi papa.

Selamat hari lahir!

Read More

Share Tweet Pin It +1

0 Comments

In

Takde dah hutang ptptn

Aku dah berjaya settlekan hutang ptptn. Kalau ikut perjanjian kena habis dalam tempoh 10 tahun.
Aku start keja tahun 2004 tapi hanya start bayar tahun 2005. Masa mula2 masuk keja gaji aku seribu je sebulan. Mana cukup..
Mula2 aku bayar ikut perjanjian. Dalam rm197. 47 kot sebulan. Lepas tu aku bayar rm200 sebab aku kena bayar sendiri lepas tukar kerja. Pastu ada masa aku culas bayar sebab ada urgent thing nak guna duit. Sakit hati jugak tengok interest bertambah. Maklumla 4%. Pastu turun 3%. Lepas aku kawin aku bayar rm400 sebulan. Sebab ada teman hidup bagi duit belanja.
Ambil kesempatan discount 20% kalau bayar lump sum sehingga 30 September lalu. Aku jelaskan semua hutang lepas balik raya puasa. Puas hati. Tapi dalam statement still ada jumlah yang di diskaunkan. After 6 month should be clear. Tunggu bulan 2 tahun 2014 pulak.

Read More

Share Tweet Pin It +1

0 Comments

In

Pose sengih tepi juiceworks klcc

Hari ni kepanasan. Jom ke klcc lepas isyak kata zcat. Kita minum juice. Aku pulak dah lapar. Makan sandwich pun jadilah.

Read More

Share Tweet Pin It +1

0 Comments

In

Salam aidiladha 1434h

Salam aidiladha kepada semua. Pada yang dapat membuat korban tahun ni, alhamdulillah. Semoga mendapat pahala yang banyak. Kepada yang tidak, moga tahun depan ada rezeki untuk melakukannya.

Berkenaan rezeki, kami girlfriend boyfriend berlesen sah ni ingin mengalu-alukan kedatangan budak kecil dalam hidup kami. Alhamdulillah.

Read More

Share Tweet Pin It +1

0 Comments

Weekly Popular

Comments

Subscribe