tag:blogger.com,1999:blog-4493756049864400771.post7552158367773752768..comments2024-01-18T16:38:18.255+08:00Comments on A Beginning Of Life: Menjadi Juga Prawn Bisque AkuAnis Azaleahttp://www.blogger.com/profile/09976131965998231003noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4493756049864400771.post-23433648706540704612017-08-11T13:19:46.877+08:002017-08-11T13:19:46.877+08:00Udang patut masak kurang 2 minit je. Ko terlebih m...Udang patut masak kurang 2 minit je. Ko terlebih memang liat la dan tak sedap.<br /><br />Selalu kita masak udang dalam kuah jarang goreng2 ni.<br /><br />Aku rindu baca blog sememeh ko tunggi juga mana cerita merepek hang tu...hahaha.<br /><br />Ko nak bisque udang ya..ko ni macam2..haha kenyang makan udang weiiii...menyandar macam ular lepas telan kambing.Anis Azaleahttps://www.blogger.com/profile/09976131965998231003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4493756049864400771.post-57030133177890874082017-08-11T08:55:14.231+08:002017-08-11T08:55:14.231+08:00i kan paling fail masak udang selain dari sambal. ...i kan paling fail masak udang selain dari sambal. mcmana haa nak dapat udang yg mcm fresh crunchy.. ke i slalu over cooked meh??? kakak buatkan bisque tuk adik pliss..hahah. wei, blog ak kena private kejap. ada issue kelakar seram terjadi. hahahhaha. so tayah rindu sangat kat aku naa..hahhahaNur Aishah https://www.blogger.com/profile/06331308360012007043noreply@blogger.com