Friday, July 5, 2013

Mendobi

Hari ni baru sempat mendobi pakaian. Seminggu jugalah tak berbasuh. Itupun dah basuh 3 round masih ada seround dua belum settle. Sebab ampaian dah penuh. Hanger pun dah habis guna.

Penat minggu ni memang penat. Alhamdulillah ada air kan...

Aku menyidai baju memang dalam rumah. Sebabnya luar rumah banyak anjing. Jadi untuk mengelak apa2 yang tak patut, baik disidai dalam rumah je.. rumah pun harum bau sabun..

Memang kena pilih sabun untuk pengeringan dalam rumah. Dulu pakai Tops. Sekarang Dynamo yang dicampurkan sekali dengan softner sebotol dan sekotak sabun Cosway untuk kotoran degil.

Previous Post
Next Post

About Author

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.