In

Pindah Untuk Kebaikan

29 april lepas pindah dari tingkat 1 ampang point shopping centre ke menara mbf tingkat 17.
Esok pula akan pindah ke tingkat 12. Jom tengok meja baru.. wink wink

Read More

Share Tweet Pin It +1

0 Comments

In

10,000 steps achieved!

Jalan2 keliling tasik ampang hilir, kemudian mall hoping kat 1 utama

Read More

Share Tweet Pin It +1

0 Comments

In

Party Birthday Aina - Rainbow Theme

aku dah lama tak jumpa kawan aku, Khairul. dulu2 jumpa sebab kerja kat Petrosains. last aku jumpa dia masa hari resepsi perkahwinan aku. tup2 dia jemput datang birthday party anak dia. nak masuk sekolah dah tahun depan. woii cepatnya..anak pun dah sepasang.

party ni bertempat di KFC Petronas. siap ada chicky song. hahaha. aku diam2 makan ayam kat meja.
















Read More

Share Tweet Pin It +1

0 Comments

In

Pelan data celcom dengan samsung s4

Macam mana aku boleh terjebak beli s4? 
Sebab ada tawaran celcom
Sebab dapat bonus
Sebab Sony Ericsson aku dah 6 tahun pun
Sebab aku nak memiliki smartphone paling pantas di dunia (buat masa inilah)

Harganya? RM1388 + RM700 upfront payment yang akan ditolak semula dalam bil selama 10 bulan

Plannya? Data 5gb, RM88 sebulan, kontrak 2 tahun, free 60 sms, 60 minit masa bercakap. Lepas tu kalau nak bercakap dicaj mengikut penggunaan

Maka dengan bermacam2 social web yang memberikan free services like wechat, wassup dan lain2 tu, so guna je lah. Cuma kalau nak ckp dgn mak haruslah call kan..

Beli kat bluecube capsquare. Sempena hari ibu 11 may lepas. Kalau tak. maybe takde lah semurah itu. Itupun yo yo o berfikir plan mana terbaik.. mqka ikut calculation inilah plan paling murah. Cuma dulu line mak bawah aku sekarang kena register baru dengan harga RM40 sebulan.
Tapi inilah minggu terakhir peniaga2 kat capsquare sebab jakel dah beli bangunan tu...

Read More

Share Tweet Pin It +1

0 Comments

In

Swensens

Layan makan di Subang Parade.







Read More

Share Tweet Pin It +1

0 Comments

In

replacement

My first time blogging by using mobile phone. Very sensitive touch screen with bigger screen. I must said that it will takes times to catch up everything. 
 A small and handy gadget to hold.

Read More

Share Tweet Pin It +1

0 Comments

In

PRU 13 Tahun 2013

cantik gak 13-13..

kalau nak ikut mengarut macam 13th friday
or lagi mengarut level 13th takkan ada..jadi level 12A ke...

apa pun ini kali ke-3 aku nak mengundi.. eh ada 3 jugak? wah wah wah..

aku pilih orang yang boleh atasi masalah air setiap kali balik beraya. adalah agak bodoh bila raya, petugas jaga paip air kat kampung aku akan balik kampung jugak. maka kami akan alami gangguan bekalan air selama 2-3 hari. apa ko ingat anak2 FELDA ni setakat 2-3 orang macam kat KL? kalau dah famili besar macam aku, confirm kami kena tadah air, belum lagi nak mandi... simpan air bersih untuk minum, beristinjak dan berwudhuk.

dah..janji pergi undi...pangkah orang boleh buat kerja ke tak ni payah gak, aku bukan pernah jumpa pun wakil2 rakyat ni..jangan bercanang minta dipilih, hanya mahu kesenangan. janji mesti dikota...orang mungkir janji ni termasuk dalam ciri2 orang munafik..

Read More

Share Tweet Pin It +1

0 Comments

In

1 May 2013 dan Bonus 2012

alhamdulillah. masih sihat, berisi means tak kurus kering macam kakak aku dan kawan aku yang memang makanla macam bela hantu pun tak gemuk2. hahahaha.

pagi2 cek online banking tengok ada tak masuk bonus. semalam bos cakap esok rayala.....oh raya 2x. satu cuti --> actually badan masih belum rehat sepenuhnya sejak balik dari JB dan marathon kat dalam Legoland sampai 7 jam..haha..pastu abang Lut plak masuk hospital, ada jangkitan virus sejak balik dari umrah 20 april lepas. jadi pergi ziarah hari ahad lepas. hari ni maybe nak amik dia keluar wad kalau doc benarkan.

ok..ok...

dua......mata dah lama aim satu gajet baru ni....rasanya bolehla beli dah..dah lama pun tertahan....huhu..

Read More

Share Tweet Pin It +1

0 Comments

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...