لاين AHS

September 17, 2020 Posted by Anis Azalea 13 comments
Layan AHS (American Horror Story)

Mula2 dulu tengok sebab Lady Gaga berlakon dalam season 5, Hotel. Pastu dah ada Netflix kan tengok la dari season 1..baru masuk season 2.

Nak tengok pun tak boleh dengan anak2. Sebab Horror kan.. darah..scene tak pakai baju la. So sekali tu aku layan habis 1 season sampai 4 pagi baru tidur. Ada 12 episodes untuk "Murder House". La ni tengah tengok "Asylum" ada 13 episodes. Ingatkan sama banyak je.

Tengok creator laki baru si Gwyneth Paltrow tu, Brad Falchuk.

Sabtu ni akan ditayangkan season 9.

Aku tengok pelakon dia ada yang berlakon season lepas. Yang pasti Sarah Paulson asyik ada je....

Nak tengok..bila takut tutup mata dengan jari. Dasar.


Reactions

13 comments:

  1. Replies
    1. pencari hantu melayu sorang diri je., biasa buat live tengah2 malam., joinla taip je fb Solo Ambush.,

      Delete
    2. Oooo ye ke..kena tunggu turn la sebab AHS ni dah sangkut la nak tengok habis..hehe.

      Delete
  2. bantingtravel.blogspot.com
    Cuti-cuti Malaysia in Banting, introducing about Banting attraction and nice restaurant

    ReplyDelete
  3. Waaa... suka ya tengok Horror.
    Mrs. A suka jugak tapi level biasa-biasa aje masih kekal dengan Kdrama ngeh! ngeh! ngeh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. K DRAMA masa 30s memang layan la. Dah 40s ni p tengok horror pulak.

      Delete
  4. tak berani nak tengok ni..nanti termimpi2 hehe

    ReplyDelete
  5. Lady gaga berlakon pulak ke. Ala cerita seram ni kalau layan movie okay lagi sekali habis. by episod ni kita seram sikit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lady Gaga ada berlakon dlm season Hotel dan Roanoke

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.