• Breaking News

    Life Journey

    Life Journey

    Sunday, November 28, 2010

    Mimy & Megat Wedding Reception - Part 2

    okay aku tahu mesti ada yang tunggu gambar lagi. gambar2 selepas ni adalah dari kamera kawan2.
    dari kamera kak sue (canon) - 3 dari kiri belakang
     dari kamera irna (nikon)

    gambar2 seterusnya dari kamera reen (kodak)

     dari kerana mata....
    my dear Mimy & Megat...sob..sob....

    with BFF- reen, ann & I
     tambah suzie, assistant wedding Mimy paling bagus
     ada yang sesat ke?

    5 comments:

    1. nok..motip ko tolong bagitau jenis kamera yang di gunakan..heheheh alamak rugi la aku xsempat nak jumpa ngan ko kan..xda rezeki la tue..

      ReplyDelete
    2. baru perasan, masa ni lampu dekat pelamin tu dah off ekkk

      ReplyDelete
    3. purple; aah nok..kalau tak boleh kita muah2x..

      ann; aku tak pasan pun..hehe...

      ReplyDelete
    4. cantik pic2nya....kwn2 eri chan pun cntik...:)

      secara kecimpulannya kamera canon hasilnya lebih cntik..he he he...

      ReplyDelete
    5. terima kasih korang yang byk tolong...sori kalau aku tak terlayan

      ReplyDelete

    Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

    Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

    Komen spam akan dibuang serta-merta.

    Google+ Followers

    Followers

    Award From Neena

    Award From  Neena

    AWARD FROM Posh76

    AWARD FROM Posh76

    Gadget

    2013 - Samsung Galaxy S4
    2012 - Samsung ES60
    2012 - Panasonic Lumix DMC GX1
    2012 - Panasonic Lumix DMC S1W
    2012 - Olympus FE5040,X980
    2010 - Nikon Coolpix S640
    2010 - Blackberry Torch
    2007 - Sony Ericsson W810i
    2006 - Kodak EasyShare C360

    2013 Registered

    November 17 - penang bridge run
    October 19 - bsn-putrajaya night run
    July 7 - ntv7 feel good run

    2012 Registered

    23rd September - Pink Ribbon Charity Walk
    8th July - ntv7 feel good run
    24th June - Standard Chartered KL Marathon
    17th June - Team Malaysia Fan Run 2012
    21st April - Energizer Night Race
    11th March - Brooks Half Marathon
    4th March - World Kidney Day Run
    8th January - Multi Purpose Insurance Bhd Run

    2011 Registered

    27th November - Desa Park Run
    13th November - Terry Fox Run Malaysia
    29thOctober - KFC Walk For The Hunger
    15th October - BSN-Putrajaya Night Run
    3rd July - Feel Good Run

    ntv7 Feel Good Run 3rd July 2011

    ntv7 Feel Good Run 3rd July 2011
    Seri Pentas

    5km Fun Run BSN-Putrajaya 15th Oct 2011

    5km Fun Run BSN-Putrajaya 15th Oct 2011
    Putrajaya

    BSN-Putrajaya Night Marathon 15 Oct 2011