In

Mimy & Megat Wedding Reception - Part 2

okay aku tahu mesti ada yang tunggu gambar lagi. gambar2 selepas ni adalah dari kamera kawan2.
dari kamera kak sue (canon) - 3 dari kiri belakang
 dari kamera irna (nikon)

gambar2 seterusnya dari kamera reen (kodak)

 dari kerana mata....
my dear Mimy & Megat...sob..sob....

with BFF- reen, ann & I
 tambah suzie, assistant wedding Mimy paling bagus
 ada yang sesat ke?

Related Articles

5 comments:

  1. nok..motip ko tolong bagitau jenis kamera yang di gunakan..heheheh alamak rugi la aku xsempat nak jumpa ngan ko kan..xda rezeki la tue..

    ReplyDelete
  2. baru perasan, masa ni lampu dekat pelamin tu dah off ekkk

    ReplyDelete
  3. purple; aah nok..kalau tak boleh kita muah2x..

    ann; aku tak pasan pun..hehe...

    ReplyDelete
  4. cantik pic2nya....kwn2 eri chan pun cntik...:)

    secara kecimpulannya kamera canon hasilnya lebih cntik..he he he...

    ReplyDelete
  5. terima kasih korang yang byk tolong...sori kalau aku tak terlayan

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...