In

Mimy & Megat Wedding Reception - Part 1

aku memang tak sabar2 nak upload gambar. nak tunggu dari kamera kawan2 Isnin la jawabnya..jadi ini beberapa keping gambar dari SE aku.

Jam 10pagi dah sampai Pusat Komuniti Gombak di Taman Koperasi Polis. kerja2 ringan je yang dilakukan.

 masni & me
 meja "pekerja"
 pelamin cantik
 reen & irna


candid sahaja...apapun mimy memang cantik..

Related Articles

11 comments:

  1. wah,cantiknya pelamin itu.pengantin pun berseri-seri

    ReplyDelete
  2. salam kenal dari akak
    cumeinya pengantin .. bam2 .. suke lak tgk heheh

    ReplyDelete
  3. cantikkknyer mimyyy!!! uhuk.. uhukk.. sedih tak dpt joint korang hari nie... takpe ... apa pun wish her congratss!! happy alwayss mimy!! muahhss!!

    ReplyDelete
  4. win; pelamin memang cantik sangat..simple je..

    kak ieda; salam kenal..heh heh..pengantin paling chomel.

    neena; takpe beb...11 dec umah megat kat trg pulak..hehe..tapi aku ada wedding lain pulak dat day..

    ReplyDelete
  5. cantinya mimy..semuanya cantik..tgk cndid pun dah tau mimi berseri..kalu dr official photog mesti cun...xdpt dtg jugak..kalu x mesti boleh jmpe perantin n eri chan..

    ReplyDelete
  6. aku nmpk ko masa mkn... skali pas mkn da x nmpk dah...

    ReplyDelete
  7. hanim; i tertunggu2 jugak..balik jam 3ptg, dewan tutup jam 4 ptg.

    iena; la kenapa tak panggil aku? aku sakan bergambar kat luar lepas tu..hehe..gile panas terus demam.

    ReplyDelete
  8. cantek sgt MIMI...sedeynyer tak dapat datang huhu

    ReplyDelete
  9. mimy memang sangat gojes....cun gila meletop...

    ReplyDelete
  10. i love uollsssssssssss......tengkiu bebanyak..nanti aku banjer korang makan

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Weekly Popular

Comments

Subscribe