In

Awak sepatutnya menyenangkan orang!!!!!!!

Pagi2 aku dah kena sentap...aduhai..telefon berbunyi kring2 angkatla macam biasa kan..

"hello, cik anis?" satu suara laki kedengaran di corong..
"ye saya anis..."
"saya halim..pg tadi saya nak byr parking, tp motor saya dah kena block..
awak sepatutnya bg tahula sblm block motor saya..awak ni kan menyusahkan org, bukan menyenangkan org...bla..bla...(pjg sgt bebel, aku sendiri tak ingat nak repeat balik)
"encik halim dapat memo tak yg mengatakan encik kena jelaskan fee parking dalam tempoh 7 hari pd setiap awal bulan.."
"saya mane ade tunggakan, lainla ade awak nak block..awak ni memang menyusahkan org tahu tak"..suara semakin keras dan tinggi, kalenjar adrenalin aku dah mendidih, telinga dah panas.....tp dgn sopan lagi aku jawab..
"saya bukan suka-suka block motor encik, sperti dlm memo yg dihantar, encik kena jelaskan bil, jika tidak kita akan block, sy pun dpt arahan dari bos saya..itupun saya baru block semalam..ikutkan last week lagi sy dah block..."
"eh awak keje baru berapa tahun ha dgn ......saya dah keje 14 tahun awak tahu tak..awak ni memang menyusahkan orang..siap awak nak kena ajar ni..saya akan jumpa.....biar awak kena ajar sikit!!!"..
"ajarla!!!"..tap aku hempas talipon..puas hati nak gaduh dengan aku pagi2 buta pulak tu..mahu aku hangin kejap..

Related Articles

3 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...