In

Baby Kena TARIK!!!

Ni bukan sebab tak bayar bulan2 nye installment..tapi sebab ade la insan yg tarik kereta aku sbb aku dah blocked jalan masuk ke kwsn kerja diorg.

Aku macam biasala balik keje kena parking keta luar area apartment aku tinggal, sebab satu rumah dibenarkan hanya satu kerea sahaja. Nak jadi cerita hari tu aku parking keta kat tempat yg luar biasa sikit. Sekali pagi esok daa didatangi oleh sorg guard cakap kereta aku kena tarik dgn kontraktor yg nak buat keje atas bukit. Katanya diorg dtg dlm jam 12 mlm, tunggu lebih sejam gak aku dtg untuk alih kereta. Guard ckp lagi, kalau mem letak no telefon, kita boleh call..adoii banyakla korg, ad eke korg mention kat aku bila parking kat stu kena letak no telefon. Aku tgk kereta org lain takde letak pun. Aku pun ingat mmg bolehla parking kat situ sebab tak Nampak ade ciri2 nak digunakan lane ke atas bukit tu..

Korg tau ape sudahnya??? Bumper blkg tercabut nat kat sebelah kiri tayar, lepas tu siap ade calar lagi. Kata si guard, diorg tarik dgn tali. Aku takdela nak marah, tapi fikir duit lagi mahu keluar…adoiiiii!!!! Dugaan…dugaan.. aku ingat kak senduk je kena …huhu..sampai la ni aku tak pi bengkel lagi sebab sibuk.

Actually aku nak pergi lepas jumpa doctor, tp lepas kena inject, aku lak ngantuk tak le drive dah..drive takat nak balik rumah je..

Tak best betul, bila drive kereta mcm bergegar2 je…adoilaa…..

Related Articles

3 comments:

  1. aku baru tau bumper aku dah broke gak semalam masa tukar klip kat workshop..hampeh abes duit aku nak ganti 2 absorber!!!

    ReplyDelete
  2. bodo betul org yg tarik keta ko tu.. asal ko xseduk kan jer kepala dorg tu... ee geram betul..!!

    ReplyDelete
  3. engko jgn la emo pulak..hehe marah2 pun tak gune..bkn aku tahu sape buat,yg pasti..ah pack

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...