In

Insp. Rafidah & Insp. Nazimi Receiption

Venue: PULAPOL, Jalan Semarak
Date: 13th March 2010, Saturday

Selamat sudah kawanku fidah mengakhiri zaman bujang dia bersama jejaka pilihan..aku sebagai kawan yg mengetahui cerita2 cinta dia sebelum ini mendoakan hanya yang terbaik utk dia, dan Nazimi is the best man- cakap mcm la pernah borak dgn mamat ni, tp tgk air muka tu, mcm baik2la kan..ok malas nak lebih2. si Mimi dah hapdate byk..gamba pun bukan tamoo upload tp google dengki tanak kasi...haha
 fida kawin lalu bwh pedang..korg berangan la...

yg bestnya masa pergi jumpala kawan2 opis lama..Stagno Tech ler..sampai je nampak Muhaimi dulu..dah 2 thn benti keje rupenya, then dth si Hanif with wife pun dah benti gak..then Bakar & wife, then barulah Mimi & fiance..pastu muncul Najib sengsorang..wakakaka..tinggal Bakar je keje dgn Stagno.. kontrak mati kot..anyway kemesraan tetap ada..tp takle lebey2..ok..laki org semuanya....aku dgn ann gak yg takde partner dat day..
laki sapa tah yg sungguh kasihan kena pgg beg tgn oren

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...