In Blogger

Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul



Untuk kesekian kalinya aku join untuk mengeratkan silaturrahim sesama blogger. Walaupun tak kenal rapat, tapi join2 juga. Saja tambah2 kenalan..Baca blog bolehla hari2..nak komen tu kadang buat kadang tak..jangan sentap ok.

Siapa tak suka coklat kan? Aku pun dah ajar anak makan coklat sejak umur dia setahun. Hehehe. Better than sweets.

Marilah join ramai2 kot2 korang menang..

Syarat-syaratnya mudah sahaja:

1. Follow Blog Sii Nurul dan Diary Nie's Gallery 


2. Like FbPage Sii Nurul

3. Buat entry yang bertajuk "Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul"
4. Letak gambar banner kat atas dalam entry post korang dan backlink ke entry post ini
5. Tinggalkan URL entry post korang kat ruang komen di bawah

Giveaway ini berlangsung bermula 25 Julai - 15 Ogos 2017. Dan senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa. Pemenang akan diumumkan pada 20 Ogos 2017 (Ahad),Insya'Allah.

3 ORANG PEMENANG AKAN DIPILIH melalui RANDOM.ORG.

Penenang bertuah akan menerima hadiah Coklat Ferrero rocher, Cadbury & Hersheys

Related Articles

30 comments:

  1. kalau aku menang, jgn kecik ati taww.. :p

    ReplyDelete
  2. good luck dear.. i dulu2 mmg rajin lah.. now malas sungguh..

    ReplyDelete
  3. gigih tol korang..good luck ya hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab orang jemput ek anis? if not..haremm nak tauuu pon.. huhu.. tapi kamu still cempiyen bab masuk2 contest ni. gajin!!!

      Delete
    2. ko tu Suzy masuk Lazada tak habis2 kan.

      Delete
    3. Ecah, aku memang beradab, orang jemput baru masuk..hahaha

      Delete
  4. Done follow sini #168
    Datang bertandang dari giveaway yang sama
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2017/07/chocolate-fan-giveaway-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum,
    Singgah blogwalking dari GA yang sama

    http://www.myarosli.com/2017/07/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  6. Terima kasih ya join GA nie
    di sini ada senarai peserta.. all the best and good luck!
    http://ciknurul23.blogspot.my/2017/07/senarai-peserta-chocolate-fan-giveaways.html

    ReplyDelete
  7. Good luck. Kinah singgah dari GA sama
    http://ape-kinah.blogspot.com/2017/07/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  8. singgah dr segmen yg sama..gud luck
    https://umifuzy.blogspot.my/2017/07/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  9. good luck yea. anyway, jemput join giveaway saya di link https://penselduabee.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html .Ada hadiah-hadiah yang menarik yang boleh dimenangi. Hadiah untuk top referral & top komentator pun ada juga....

    ReplyDelete
  10. datang dari segmen sama. gudluck

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2017/08/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Kalah menang adat bertanding. Apa pun TQ Ninie.

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...