In

Secret Recipe Save Lunch Promo-RM10

asal ada promo je laju je langkah..pulak2 bab makan ni..so pada hari Jumaat kitorg 12 org wakil dtg mkn di SR Ampg Point. RM10 add on RM2 for ice lemon tea tambah service tax dan govt. tax kenala dlm RM14 sorg..


aku order ayam bbq, lambat giler sampai order nak dkt 30 minit kot. alasan, pekerja dapur keliru..keliru????eish kalau tak sedap mmg dah lama aku berambos, byr air jek sebab terlalu lama tgu..dahla lapar baru balik dr MBF.
 walaupun lapar dan marah, tetap nak kontrol senyum..ceh~


Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...