In

Akikah anak sulung Kamarul

lepas pergi kenduri si fidah, trs ke rumah kamarul liwong. umah mak mertuanya la..kenduri akikah anak sulung beliau yg comel.. ujan rahmat pulak turun lepas tu. makan pun aku amik sikit jek sebab dah puas melantak kat kenduri fidah..hehe..borak punya borak jam 530 ptg gak baru nak balik..

kamarul ni kawan baik syuk, selalu dtg opis lama kitorg kat stagno dulu after 6pm..sebabnya?? nak main game dan online apa2 jelah..haha..dia keje bank, bank mane boleh internet2 ni..bukan aku taktau...layan tgk gamba dia dgn anak dia..selembut2 kamarul, keluar jugak seorg anak. segagah2 lelaki..ada gak yg tak boleh buat anak.opsss!!

senyum dgn abi

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...