In

Drug Consuming This Week 1-8 Nov 2012

Monday perut sebu. dapat mc. hari tulah demam-muntah2.

tuesday harapnya sihat pergi kerjala. tapi mood makan takde dan takut2 nak makan pun ada. kot2 muntah balik.

Wednesday perut bergelora...ingat sebab lapar, jadi makan sushi sayur2dengan crab tanpa nasi eh kira sushi ke tu? malam perut lapar ke bergelora ke apa asyik bunyi riang2 makan nasi goreng tomyam. that it. the ULTIMATE! terus kena chibi marukochan....

thursday, lemah betul kan jadi mc la lagi.. doc Adam kata aku kena food poisoning & gastric. ha jangan tertidur dalam jamban sudah! siap siaga je aku ni.

hanya boleh makan roti. nak masak bubur nasi pun tak kuasa dah. biskut oat tu sebab nak tin dia cantik. dah lama tak beli koleksi tin, haha

kalau perasan ada 3 klinik kan....meh nak citer
1st Nov ke klinik Medizen ambil ubat mata. mata aku bengkak macam ada ketumbit. dan sebulan lebih pun jadi dapat atibiotik, ubat titis dan ubat bengkak. terbang RM70.

5th Nov ke klinik Lourdes ambil mc dapat ubat sakit perut, demam, angin, antibiotik & tahan sakit. terbang RM40 tapi company cover.

8th Nov ke klinik Mediviron ambil mc dapat ubat gastrik, serap kuman, air oren untuk chibi marukochan dan ubat angin. terbang RM70.

ko kira berapa banyak tudung Amra aku boleh beli? ceh ke situ pulak ingat ye. hehehe.

Related Articles

4 comments:

  1. Semoga segera pulih sepenuhnya. Orang kata 'duit boleh dicari...'. :)

    ReplyDelete
  2. semoga cepat2 sembuh...
    mesti naik mual asyik kena telan ubat jer kan...

    ReplyDelete
  3. get well soon..ur time is coming...nasib la aku klinik panel..tak terasa sangat...

    ReplyDelete
  4. dapat selai dua babe, rugi2 hahahaha...ko lah mulakan ni, kan dah melalut aku

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...