In

Berapa Banyak 5 Sen Yang Tidak Dipulangkan

Yeah berapa banyak kedai yang tak pulangkan 5 sen. Takde alasan.
Tup tup kira balik duit baki tak cukup 5 sen. Aghh 5 sen pun berkira? Eh of koz la. Kalau 10 orang dah 50sen kot. Kalau hari2 ko collect  5 sen kemudian dalam mesin daftar tunai kau tekan rm12.95 tapi ko tak pulangkan pun 5 sen tu.... ko ambik ke oiiii..

Ko tahu ke hukumny oiii. Alasan takde 5 sen tu tak boleh pakai sangat. Lagipun ko takde minta halal pun. Ko buat muka bodoh je. Ko fikir setiap orang tu halalkan duit 5 sen tu.

Adalah  tugas  ko untuk menyediakan  duit 5 sen tu. Tukarla kat bank.

Antara kedai2 yang aku terkena baru2 ni itupun sebab aku kira balance ialah Boost Berjaya Times Square dan KFC Menara.

So now aku lak dok kumpul 5 sen ni supaya aku boleh bagi diorang so diorang tak boleh senang2 ambil.

Citt 5 sen pun berkira..dah dulu zaman 1 sen tu lagi la banyak kena jugakkkk..

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...