Monday, October 13, 2014

EL Lagi......

Bukan aku sengaja tapi itulah bila dah  jadi mak mak ni anak lagi utama dari kerjaya.

Kali ni umi pengasuh Aqlan  kena hantar  suaminya ke hospital. Aku tak tahu sakit apa. Katanya jam 1 petang dia balik. Tapi ofis aku bukan boleh half day  so better aku cuti sehari terus. Hahaha.

Eloklah budak Aqlan  ni berak 2x hari ni. Bila masa baring sibuk datang kat aku nak menjilat kaki tangan. Adoyai.

Previous Post
Next Post

About Author

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.