In

29 Jamadilakhir 1436 - saja suka-suka

Kembali guna smartphone which is smart than iPad. I mean in typing..what word i really mean to type.

Setelah bertahun header kosong meh kali ni nak kasi gambar hiasan. Haha.

Seriously if encik sebelah nak suruh kita take out his funny pic kita keluarkan. But yes i admit i laugh everytime i saw his funny face like that. It was so hilarious. He always make the selfie time, fun.

That picture was taken when we just back from kenduri kahwin anak kepada sepupu sebelah arwah bapanya.

Dan gambar aku kali ke3 pakai Humaira dress dari Minaz ni. Meh nak citer...

Baju ni kain dia memang sedap tapi perlu pakai inner maxi dress kat dalam. If tak... jarangla kata Zcat. Masalah baju ni first time pakai sequin kat pinggang tu dah rosakkan surface bahagian lengan. So berbulu. Aku tengok pun dah terus rasa tak boleh beli dah fashion ni. Tudung tu TudungPeople aku beli 3 helai je setakat ni. Pakai memang syokla dia jatuh cantik je. Cara aku pakai tudung tu aku belasah je setelah tengok video kat SimpleHijab. Malas aku nak hadap video everytime pakai..

Cermin mata tu terbaiklah setakat ni. Kena cerita tambahan lain kali je..sebab now bila pakai spek tu dah tak kembangkan bahagian muka tu. Ada rahsia dibalik batang spec tu. Bencinya masa beli last piece. Nampak sangat laku kan..

Oh make up aku simple je. Dah jadi mak mak ni ko ingat sempat ke nak touch up semua. Minta orang sebelah jaga anak la. Cepat2 je. Syukurla...


Kenapa takde gambar kat rumah pengantin? Sebab taking picture at the wedding is too mainstream. Hahaha.

Actually majlis tu bertempat di rumah sepupunya dan bagi aku adalah patut untuk tidak mendedahkannya. Just menghormati privasi seseorang.

Gambar anak bujang dalam kereta. Kekdahnya papa dia tak pakai baju kuning masa tu jadi tak boleh selfie together. Hahahaha sorilah encik sebelah..

Cerita sebenarnya...tak abis2 ada cerita sebenar kan...aku memang dah pakai kuning, papa aqlan kelabu dan aqlan putih. Tapi sebab aqlan telah berjaya buka penutup sabun free dari hotel dan tumpahkan atas baju dia terpaksala aku tukarkan baju dia. Dan ya aku suka pakaikan dia baju kuning tu sebab cool gila.

Related Articles

4 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...