Saturday, April 18, 2015

28 Jamadilakhir 1436H - Benci blogging guna Ipad

Ya sebab netbook aku mati baterinya malam ni dan charger pulak macam dah kiok,....

Kalao macam ni gaya nak blog bertambah malas.

iPad ni cukuplah untuk main game dan tengok Instagram sebab aku benci Tiap kali dia betulkan perkataan aku type.

Hand phone pun dah low batt.

Benci awak!!!!!!!!
Previous Post
Next Post

About Author

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.