Goodie Beg Dari HIAZ, Bangi

Beranak kat sini dah 2x. So ni kali kedua dapat goodie beg.

Nak jadi cerita kan keluar wad takde anak dibawak keluar, sebab baby kat NICU Serdang, jadi aku disorong sorang2 atas wheelchair. Feeling nya hanya Allah je tahu. Takde sape berani tanya. Hanya tengok aku berlalu dari 2nd floor ke ground sampai depan pintu kereta. Nak keluar ni kereta dibenarkan ambil kita di kawasan ambulans.

Sebelum keluar macam2 mak nenek staff nak settlekan. Mula2 buat dokumen untuk bayar bil. Dah bayar, ubat2 yang diberi akan diterangkan penggunaannya. Kemudian ada borang kajiselidik pulak. Masa2 ni kami tanyalah ada ke goodie beg untuk baby. Hahaha. Selamba tanya sebab dah dulu dapat kan. So memang ada.. staff yang melayan baik2 je.

Goodie bag ni satu apa pun tak guna la. Ada satu topi kecil still tak muat kepala budak tu. Try juga pakaikan.

Kali ni dapat beg tote. Masa Aqlan dapat backpack. 


Susu NAN tu pakai 2x je. Pastu kami bagi Aqeel pakai Karihome juga. Lebih susu nak buat apa? Susu dahla cepat rosak kan...
Share:

2 comments:

  1. banyak juga barang dapat macam dkat hospital shah alam pun dapat goodis bag barang baby jugak

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.