باليق كمڤوڠ اونتوق راي حاج برسام كلوارگ

Balik Kampung Untuk Raya Haji Bersama Keluarga

Sebab bulan 7 takde post apa pun..jadi kita buh la satu entry dulu buat followers.. hihi.

Cadang nak balik sesudah subuh pagi Khamis, sekali laki call ajak balik hari ni. Kelam kabutla. Masak nasi mediterranean, basuh kain dan lipat kain..selalu kain tu tunggu sampai jadi gunung baru nak lipat.


Tengah masak, Aqeel beria panggil rupanya dia buat sepah..sebelum balik kena vacuum la dulu.








Patut exit Bentong tapi tak gerak2 kereta bila keluar tol jadi kami ke depan lagi..smooth gila..

Petronas Raub. Ada pulak stesen Five lepas kami melalui stesen ni. Five tu ganti Caltex la

5.17 bertolak. Jam 11 malam sampai.

Aku yang over berborak. Hahahaha

2 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.