Monday, November 28, 2011

Sticky Candy

candy yang comel..sweet...dan rasa sayang nak makan. banyak kali dah pergi kedainya untuk tengok. warna2 menarik sangat..harga dia? gulp sikit...

candy ni berasal dari Australia. sila ke web ini. http://www.sticky.com.au/

walaupun begitu, di Malaysia, ada juga webnya... mana tahu korang nak cari dekat mana kan.. http://www.sticky.com.my/

zcat dapat sebotol percuma dengan tulisan CISCO. jadi ini ialah pembungkusan untuk korporat. maksudnya juga, korang boleh tempah candy ni bubuh nama korang. hebat!




tapi kalau nak menempah tu minimum 6kg. ko mampu nak makan candy sampai 6kg? ha sila tengok price list kat sini.... http://www.sticky.com.my/packaging.htm

aku baru berangan nak tempah..terus turn off. hahahah...

sebab sedap sangat..makan pun baru sebijik...hahah...
Previous Post
Next Post

About Author

14 comments:

  1. describe skit camne kesedapan dia tu... :)

    ReplyDelete
  2. Rupa cantik sampai sayang nak makan, kan?

    ReplyDelete
  3. Rupa cantik sampai sayang nak makan, kan?

    ReplyDelete
  4. ratu; tak manis sangat..sedap2 je...pergi tengok kedai kat One Utama la....syok....heheh..

    ReplyDelete
  5. kak AA; memang..hahahaha..mahal tau sebotol.

    ReplyDelete
  6. selalu nampak kat one utama....tingin nak cuba kalau sedap

    ReplyDelete
  7. aku pernah nakbuat hantaran sticky gula ni..mak aku berkenan tp time nak beli tak sempat lak..Insya Allah adik aku kawen nanti mungkin akan beli candy ni la...sebab mak aku suka sgtt...lagi tengok depan mata cara buat gulung....tettttttttt ekin nak kawen ke...lalalala

    ReplyDelete
  8. psoh; cuba jgn tak cuba..sebotol RM14.70 kalau tak silap...errrrr...yg i dapat ni botol khas untuk tempahan rasanya.

    ReplyDelete
  9. mimy; wah............hebat adik ko nak kawen. tettttttttttttttttttt

    ReplyDelete
  10. nampak menarik & sedap.. tlg belanja boleh? hihihi

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.