In

Chit Chat Studio Cafe

venue: Jalan wangsa delima 10, dkt2 carrefour and sebelah cheng ho, wangsa maju  
date: 20 august 2009, Thursday (friday night)

berbulan rasanya plan nak jumpa kengkawan ex-stagno and yang masih keje kat stagno..akhirnya, setelah digogonizekan oleh kak lin, barulah jadi... ujan lebat la...aku dtg dgn ann, sampai2 je dah ade dila, kak fura & min. masni kata dah sampai tah mane sorok..reen lak kena lanje dak jps kat bora ombak ampang..
selepas semuanya dah sampai..maka bermulalah chit-chat + gossip + mengumpat..

eii tak abis2..masa nilah nak menyuarakan perasaan hati yg terpendam..

macam biasa tgu turn mimi citer, mesti kelakar, lawak & gempak..maklumla skrg dia dah jd ratu blogging antara kitorg...masa nak order makanan punyalah lembab masing2 taktau nak pilih ape..yelah tgh bulan..poket kering sikit, perut mahu mkn, minyak keta pun mahu makan..sendiri mahu ingatlah bila pilih menu dengan rega nya..yang ala2 kelas coffee bean lak..


aku nak cuba nachos, tp risau tak pueh hati..amikla kueytiaw..dgn jus epal asam boi..

haaa ko sekali dpt bil..rm172..++++..gilo..memasing kemkabut kira2 nak bayo...


pastu mcm tak ckp2 lak duit nak bayo..adela yg tong2..rupenye ade mknn kitorg tak order masuk bil..sedar pun masa dah byr, dah kuar pun tgh sibuk posing dpn restoran..kak lin la yg pasan..tak ke...masing2 cakap ni 1st and last time..sori dear..zahid&nita, we will go better & cheap place pasni...

Related Articles

2 comments:

  1. baru boleh komen lol...apa dah ko godek..aku sgt jeles ngan picasa mu

    ReplyDelete
  2. haha kena blajar godek, baru la handal ber IT..ngeh ngeh

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...