In

Dah renew kad Sushi King?

aku dah renew. kegilaan makan sushi ajaran kawan2 aku yang suka makanan Jepun iaitu Ann. tapi aku mula start makan asakan dari Lyn. ha kau sekali dah makan terus nakkkkkkkkk je. lagi2 ikan salmon mentah tu..heheheh..tak kuasa aku nak menahan duit dalm beg duit. rasa cukup je order. lepas tu nak jimat, buat kad. dapat lagi 10% diskaun. kan seronok.. yeay!! ~zcat pun suka japanese food..hehehe

 apa2 pun kena cuba menu baru. jejari ketam goreng ni memangla sedap RM4.90. ada 4 keping semuanya
 dah renew dapatla barang2 free ini.bayar RM20
 kalendar 2011, mangkuk sup, kad & voucher bernilai RM20. kan jimat. macam free je sebenarnya..bayar RM20 dapat balik voucher RM20
edisi tahun 2010. masih tersimpan rapi..dan diguna pakai sebaik2nya.

Related Articles

10 comments:

  1. Salam...

    Shu follow kak eri...

    x makan la sushi..tp, tgk cam teringin...

    ReplyDelete
  2. salam shu, tQ!. sushi sedapla...blajala makan..hehehe

    ReplyDelete
  3. sushi yg jual kat jusco tu pernahlah rasa...sushi king xpernah mkn sbb xde geng...suami sy xmkn sushi...jom eri chan teman sy boleh ker?:)

    ReplyDelete
  4. acu belum renew lagi....
    cantik kad baru nye ek...merah gitu..

    ReplyDelete
  5. card sushi i tade. yg ade dlm wallet ni, Jcard,Popular Card, G2000, and Memory Lane card.

    coolblog ade issue member card tak?hehheh

    ReplyDelete
  6. aku tak renew...bukan pemakan tegar macam ko

    ReplyDelete
  7. hanim; jom...set time...sabtu ni i pergi KD..ehehehe

    acu; renewla...mcm free je kan sebab dpt kupon RM20 gakk

    sani; ur blog cool tak? kekeke..sape nak print kad la...

    mimy; yepppp..kau makan ikan masak penuh je

    posh; sila...sila..

    ReplyDelete
  8. amboiiii.. ada chance ler kita nak tumpang mengendeng kad diaaaa...:):)

    ReplyDelete
  9. aku memang peminat tegar setia sushi...tak mengecewakan

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...