In

Bioglo: Silky Feet

aku ni memang alami heels crack yang agak malu untuk di upload di blog ni. sendiri nak tengok pun kurang sudi. memang kalau rajin aku rendam dalam air suam bercampur garam gunung. tapi aku ada juga hati nak pergi buat rawatan kaki khas. ada la kedai2 yang aku tanyakan harga. tak larila RM70 dengan condition kaki aku yang sedih ni. dulu2 duduk Bukit Indah takdelah seteruk duduk di rumah sekarang ni atau sememangnya aku kurang air sehingga kulit kering dan merekah?

hari ni aku cuba produk jualan Cosway ni sebab bagi aku senang dan murah sikit. aku nak pakai krim2 kaki pun malas. adoiyai..

ikut kata kotak, peel off akan berlaku selepas 2-3 hari, bergantung pada kondisi kaki masing2. okay aku sekarang sambil blog sambil rasa hangat kat kaki. kena pakai 60-90 minit.

produk ini tidak sesuai untuk mereka yang ada diabetes, ibu mengandung kanak2 dan mereka yang menghadapi masalah kulit sensitif dan luka.

dengan kad ahli dapat beli pada harga RM35++ untuk bulan  September 2012. so apa ada dalam kotak?



2 pasang mask kaki

krim ni hanya boleh di pakai pada hari ke-7

cara pakai ikut je yang diajarnya. macam kena stim kaki aku ni ha



apakah keputusannya? erkkkk kena tunggula esok2..kot2 menjadi happy jugakla aku.

Related Articles

5 comments:

  1. Sampai beruap kaki tu...haruslah mulus kulit kaki lepas ni ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaki sedang mengelupas..pedih juga ingat semut gigit..confuse gak..sekali tengok kulit tengah merekah...aduh..

      Delete
  2. mcm nk try gak benda nih.. camne? mmg berkesan x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesan berbeza atas masalah kulit kaki memasing kotss

      Delete
  3. Nice, Bioglo Silky Feet is an amazing skin-renewal combo that helps you restore silky youthful-looking feet and keep them stunningly soft and smooth. For detail review visit:
    http://kidbuxblog.com/reveal-silky-soft-feet-in-just-7-days/

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...