In

Sambutan Raya Ofis 2012

konsep kami potluck. nak harapkan company bagi duit memang tak cukup. mulut nak makan katanya 80 orang. sudahnya kami semua bawa makanan masing2 memenuhkan meja.

aku memilih untuk masak kerutup daging, ini first time aku masak untuk kawan2 di ofis. biasanya aku masak untuk family je. okay, Fahada ikut aku balik rumah Isnin lepas untuk tolong masak. good girl. dah takmo citer banyak...



my boss jadi chairwoman. harus check semua makanan


alhamdulillah kerutup daging aku habis


 
ramai2 nyanyi suasan hari raya - nampak naa tak menghafal

kami terbaik dari segi pakaian

inilah yang aku dapat...jadilah buat suka2..hahaha

Related Articles

2 comments:

  1. habis jugak ek walaupun 'daging' :p...alhamdulillah

    ReplyDelete
  2. hehe..licin. ada orang minta resipi tau..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...