In

Result Of Using Silky Feet

haha. gelak2 gembira sendiri. hari ni baru sempat nak blog pasal kaki kematu. perhatian, kalau gambar2 di bawah menyebabkan anda tak lalu makan, bukan salah saya. hahahaha.. saya cuma nak berkongsi pengalaman menggunakan Silky Feet by Bioglo ni. 

ok aku start pakai 10 Sept lepas.

12 Sept 2012 kulit kaki mula merekah

13 Sept 2012 mengelupas dengan dahsyat. ingat 1st day tak mengelupas aku pun rasa alahai produk ni..sekali haa dah rasa macam ular salin kulit pulak

19 Sept 2012 kaki dah bersih. tapi tumit masih belum cantik sepenuhnya...harusla kan kena buat next Monday.
aku puas hati dengan penggunaan produk ni. ini bukan testimoni berbayar. hahaha. instead of aku nak ke spa kaki dan habiskan RM70 untuk SEKALI rawatan, aku try ni. kalau tak menjadi..aku pergilah kedai2 spa kaki tu kan.. aku pun dah tak sanggup tengok kaki kematu. oh ya, penggunaan losyen kaki yang disediakan adalah selepas 7 hari. dan memang kulit aku menggelupas selama itu. hari2 pakai 2 kali, pagi dan malam sebelum tidur.

tapi kalau kaki dah kematu sangat...janganla harap lepas 2 kali guna terus baik..sekarang sale untuk ahli Cosway RM35.80. harga sebenar RM59. saja tulis kot2 korang nak try. promosi sampai hujung bulan Sept 2012.

tak guna muka cantik, tumit kaki pecah2 macam kes aku. huhu

Related Articles

4 comments:

  1. ambik ko, satu tapak kaki mengelupasnya...sakit tak masa mengelupas ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa kelupas tak sakit. tapi berterabur ko kulit..lagi2 kalau pijak karpet sedap je kulit tu tertanggal.

      Delete
  2. Replies
    1. untuk sekali je pakai memang lambut je bahagian tengah kaki. tapi tang tumit tu takla. kena pakai lagi sekali stokin berstim tu

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...