In

Ramadhan 1434h Mual & Lesu

Tahun ni tak tahula kenapa asyik penat je. Pergi kerja LB hantar.  Balik dijemput dari Imbi.  Tapi tetap penat.  Kena penyet memang dah confirm hari2 naik monorel. Rindu juga zaman kerja di ampang point.

Balik kerja pun penat.  Tapau makanan dari restoran or bazaar Ramadhan. Masak nasi je pun paling tinggi.

Kemudian discover yang aku rasa nak muntah kalau berbuka terus minum air sejuk dan makan makanan berminyak. So air suam paling baik dengan anak tekak ni.

Pastu rasa tak larat nak makan nasi. Cubalah makan sup pulak or makanan berkuah. Paling best dapat makan ikan siakap steam.

Aku juga rasa sejuk semacam. Kat office aircond memang sejuk semacam.  Ni balik rumah nak mandi pun bercinta. Belum lagi kena kipas angin...aduss. memang azab sikit tahun ni tempuhi Ramadhan.

Aku juga takde mood nak shopping baju ke kasut ke tudung ke..Semua takde yang baru. Malas. Nak duduk rumah je bila weekend.  Nak tidur je..

Gambar sebagai menunjukkan aktiviti yang mampu dibuat...

Ikan siakap steam Restoran Risadh
Ikan talapia bakar Bangi Golf Resort
Roti, daging kambing, salad & nasi Restoran Tajine
Lamb rack Tony Romas
Rantai Maharisi Design
Excited naik Putra LRT kali pertama bersama
tea Restoran Saba'
bihun sup Restoran Suraya
Masjid Darul Ehsan
Berjaya Times Square

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...