In Review

Arenaa Star Luxury Hotel

Selepas balik berhari raya di Ipoh & Taiping, kami sambung cuti honeymoon kat hotel pulak. dah lama tak pergi berhoneymoon kat hotel... senang cerita hotel ni dekat dengan Muzium Telekom, KL.

agak susah nak parking di hotel ni. sebab masih ada renovation di area parking. nak cari parking biasa pun kena menapak sikit, sudahnya Zcat tinggalkan aku dilobi dulu dengan barang2 sementara dia mencari parking luar hotel.

Menunggu di lobi sementara tunggu Zcat parking kereta

Asalnya kami tempah bilik biasa. tapi mahukan jakuzi or bath tub. malangnya bilik kami ada kerosakan. kami pun check-in dah lambat, jadi yang tinggal pun yang bermasalah. seronoknya, kami di upgrade ke penthouse di tingkat 11. memang tak mampu la kalau nak tidur semalam pun. kelas sangat kot. Harga 1 malam di penthouse mencecah seribu.

Hanya 1 penthouse sahaja yang ada. Jadi seluruh floor 11 kami yang punya. Hahahaha.
Ruang tamu luas. Rasa duduk apartment mewah. Silap. Ni penthouse jadi sangat mewah.
Meja makan utama











Walk-in wardrobe. phew besar sangat

pandangan dari walk-in wardrobe
master bedroom

best kerusi ni





tandas master bedroom


bilik kedua

bilik ni buat bilik solat je
tandas bilik kedua




bilik air ketiga terletak bersebelahan ruang makan


duduk hotel ni memang sedap berehat aje, malam pun pesan makanan dari bilik hotel je. inilah hotel termahal kot aku pernah duduk. dah macam rumah.

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...