In

29 Ramadhan 1434h

Aku ni berkira2 nak berbuka kat rumah kakak. Tapi Kerutup daging yang aku masak tak masak2 lagi.

Baju nak balik kampung pun tak pack lagi.  Tak larat punya pasal semua tertangguh. 

Kereta pun belum cuci.  Rumah memang tak berkemas. Rasa takde tetamu datang sebab cuti balik Ipoh agak lama. Hehe. Jadi lepas raya jelah kemas.

Biskut raya daj beratur. Tapi takde bekas lawa. Makan direct je nanti dari balang. Hahahah.

Ok kepada semua pembaca blog ni, aku nak ucapkan selamat hari raya ..

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...