Tuesday, March 31, 2015

10 Jamadilakhir 1436H - Malam GST

Apa korang buat malam GST ni? Adakah korang tengah cek website Kastam tengok apa barang yang turun, naik atau kekal harganya? Dah terlambat kot nak buat stok Kalau dah jam 10:36 malam.

aku pulak pergi KLCC. Nampak kedai Crabtree & Evelyn. terus rembat set minyak wangi dan losyen tangan bauan Green Tea. siap staff tu kata esok dah kena GST. pandailah ko...hehe.

tak tahan lama beg kertas ni dah kena koyak dengan Aqlan.


Previous Post
Next Post

About Author

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.