KFC سري جاتي ، جالن ڤوچوڠ أوف جالن كلڠ لاما ١، كوالا لومڤور

February 07, 2020 , 7 Comments

KFC Sri Jati, Jalan Puchong Off Jalan Kelang Lama 1, Kuala Lumpur

KFC ni berdekatan dengan Masjid Abdul Rahman Bin Auf. Selalu laki solat terawih kat sini. Katanya cepat sikit. Kalau ke KFC ni kami selalu drive thru je. Tapi kali ni kami masuk dalam restoran untuk makan. Sebab kenapa.....kenapa.....?

Sebab laki dapat kupon diskaun 25% jadi kena makan dalam kedai. Elokla kami sampai lepas isyak orang masih belum ada..kami macam jadi 1st customer pulak. Staff yang cuci lantai pun baru siap buat kerja.

Dapat meja jauhhhhhh dari orang. Aku tengok susunan meja pun tak rapat2  eh seronokla jadi rasa luas.

Puas hati makan KFC dengan diskaun 25% pergh...siapa bagi... Allah bagi melalui tangan hambaNya iaitu bekas kawan sekolah laki. Last week diorang ada reunion. Tiber makan ayam KFC rasa sangat sedap. Memangla sedap sebab semua masih panas2. Kami order Zinger Burger all time my favourite.. Chicken, Nugget. Haa nugget takdak diskaun. Takpela. Nugget budak2 makan.




Tudung alter..asalnya tudung 2 loops. Pastu aku jarang pakai sebab warnanya memang mengancam mata. Hahaha..so aku buat tudung potongan scallops. Puas ikut step cikgu kat youtube. Tapi menjadi.. tq cikgu tak kedekut ilmu. Free je..

Bukti Hijabiza


Duck Face original




Anis Azalea

Demi Masa!Sesungguhnya manusia itu dalam kerugian -Kecuali orang-orang yang beriman dan beramal soleh, dan mereka pula berpesan-pesan dengan kebenaran serta berpesan-pesan dengan sabar. Surah Al-'Asr - سورة العصر

7 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.