In

Pelita Ampang Point

Date:wednesday 22 july 2009
venue:pelita ampg point
attended: mimi, dyla, masni, anis & ann

5 perempuan single lg bz dgn keje akhirnya buat pertemuan. Port, baik punya..aku dah siap mkn separuh pinggan maggi goreng kena alih tempat lak..yelar menunggu ann tak kunjung tiba sampai dah solat magrib la..jgn taktau surau pelita punyalah bersih..tandas, tmpt wuduk...kelas!

3 perempuan solat, sorg jaga tempat..elok2 kami balik dr solat br ann tiba. Rupenya dia blk rumah siap2 mandi, solat..ceh kitorg berempat gak yg busuk..eh mane ade busuk.. Kitorg takde peluh masam tau...masing2 ade skincare sendiri...

Potpet2 mukaddimah mimi dah citer pasal sabun papaya..yg buka citer si masni la.. Pastu aku sambung taharah, eumora, dyla tambah mior..kuar pulak sabun kesed aka sabun celah!mmg havoc sbb kecoh..mimi ingat nie ofis ke nak bising2 siap buat demo pakai sabun papaya dia..aku mmg tak tahan gelak..apa lg kena bahan dgn dyla dan masni..hahahaha..

Sayang, kitorg tak amik gambar lak mcm selalu..tah semua gile nak borak sampai perkara yg plg disukai mimi tak dibuat..jd takdelah attachment gambar yer..tp leh mskkan muka2 kitorg yg very the ladies niee..

Mmg cerita nak bg body cun balik nie kalau tak kutuk, gelakkan member. Masing2 dah besar..semua citer nak luahkan.aku plak tak pasal2 asyik promote sabun celah. Masni dgn tudung, mimi-crocs, dyla kire pengguna yg suka try2..ann time tu tak dtg lg..tp bile buka citer eksiden..haru...takde sape sanggup bagi laki bwk keta sendiri beb..sayang..

Cerita pasal keta, nama keta kena bg..nama laptop, nama kamera..adoii mimi la mcm2 nama kat harta dia bg. Aku takat baby & buffy. Mimi dgm lappy aka leper(laptop) darling(kereta) cammy(kamera)..adoh tak boleh tahan..sudahnya yg lain kena balik pk nak bg nama ape kat keta masing2. Dan-dan dyla nye persona nama persia..tak tahan aku dowh gelak mmg tak hingat sampai org sebelah2 tgk2 anak dara 5 org ni gelak leh pecah pelita!kalau betul guna lampu pelita leh retak! Hahaha

pastu nak jumpa utk besday bash pulak..msg2 schedule penuh. Ann ckp mcm bulan pose je br on takpun mlm sabtu..sbb masing2 weekends ade jer plan personal..yelar single2 gak, family, bf odw kena layan gak..hahaha

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...