Monday, September 19, 2011

Raya Di Kg Jiboi, Negeri Sembilan

lepas ziarah fairuz, aku dan family pergi N9. nak raya rumah anak kenalan mak bapak aku. disebabkan kitorang tak raya Koyan tahun ni, maka ziarah raya kali ni jauh2 jugakla dari rumah...takpe asalkan tak putus silaturrahim.

kami ke rumah Chek Ah. apa nama sebenar dia aku pun tak tahu. dulu last aku pergi rumah dia kat Taman Melawati masa adik dia kawin. lepas tu rumah tu dah disewakan orang. kat rumah itulah mak dia meninggal. arwah bapak dan ayah dia pakcik Jais tu kawan Navy.

pasembor

bubur kacang

laksa

aik paasembor lagi tapi aku tak makan sebab perut sakit..pedas

air sirap oren

mak dengan kak watie

dengan kak sabariah

ada fountain air depan rumah

gazebo pun ada

chek ah 4 dari kiri


aku dah ajak balik mak masih nak borak..kakak aku pun sama kata nak singgah setengah jam dah jadi sejam...hahahah

Previous Post
Next Post

About Author

6 comments:

  1. ratu sjk kuo spital takde g beraye memana lg dah...sik keje mengikut laki amik2 gambo je sementara tunggu amik anak skolah kan....lgpun dh tinggal 12 hari je lagi cik kitol nk blk...spend time together2 je la...

    ReplyDelete
  2. mimy; kakak ni ada travel agency...sekali buat untuk klien2 daa...ramai orang datang hari tu

    ReplyDelete
  3. ratu; harus spend masa together2..nanti rindu lak brp bulan...lepas dia balik sila sambung buat biskut yer...hekhek

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.