In

Pink Ribbon Charity Walk 2012

yeah. jalan2 lagi. kali ni keliling Pusat Sains Negara di Bukit Kiara pada 29 September 2012, Sabtu lepas. pertama kali di sana. dan baju kami? definitely PINK!

walaupun registration fee agak mahal iaitu RM50 dan online fee payment tambah RM5 tapi zcat cakap ni untuk Charity jadi takpelah. aware about breast cancer, so walk kali ni dianjurkan oleh Estee Lauder. jadi goodie bag memang makcik suka....................

mendaftar jam 5.00 petang dan berjalan mula jam 6 petang. complete 6.45 petang as per scheduled. ambik goodie bag dan tersengih2 sebab zcat bagi hadiah dari Clinique. ngehehehehehe.

hari hampir hujan, tapi semangat tetap ada
banyak model Harley Davidson tapi aku tak try pun naik dan keliling Bukit Kiara

this PINK Harley catching many eyes that day including me

aku ada je naik bergambar tapi takdela nak didedahkan di sini. hehehehe

orang ni bersemangat Malaysia.

nak jalan 3.5km je tapi kira balik dari tempat kereta pergi-balik tukar baju pergi semula..dah lebih ni..

berjalan PINKy women and men
beg kanvas yang sangat bestttttttt..zcat punya dah kena ambil dengan mama dia..
 

sunblock dan eye treatment from Clinique worth RM70

Related Articles

4 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...