Thursday, October 18, 2012

Restoran Al-Diafah, Seri Petaling

 ini pula cerita 3 October 2012.
  
selepas selesai menghantar abangku balik ke Masjid Seri Petaling, kami pergi makan di restoran ini. first time masuk tu aku dah rasa kemewahan dekorasi. cahaya lampu, tempat duduk dan pengunjung sendiri. opps aku nampak seorang pak menteri. Tun Ahmad Sarji sedang minum dan berbual dengan kawan2 beliau. tanyala zcat dia kenal tak..langsungla tidak...

aku tak tahu maksud al-diafah. aku fikir kendi kot.

teko peppermint tea - tak dapat lawan hadramawt

kendi air kosong

ni muka berlakon hehehehe

rainbow mood activated!

al-diafah
roti & kentang goreng

salad ni sedap betul. aku makan sehingga licin

al-diafah
sambal ni sedap jugaaa

al-diafah
nasinya banyak. still Saba' is the best

al-diafah
yogurt. actually zcat nak sikit je nak bagi rasa pada roti yang dia order sekali datang semangkuk besar. memang tak habisla

Restaurant Al Diafah
(Middle Eastern Cuisine)
No. 45, Jalan Radin Anum,
Seri Petaling,
57000 Kuala Lumpur.
Tel: 603-90596237/9
H/P:
016 8024082 / 012 3900920 / 0124276282
Fax:
603-90596241
Email:
restaurant@aldiafah.com.my catering@aldiafah.com.my

ilmu untuk dikongsi ^___^ belajar new thing hari ni. sambil add caption,  masukkan maklumat properties juga. sesiapa yang klik gambar ni cuba tengok ada tak keluar tag eri-chan's blog bagitau ye. nak tengok jadi ke tak. thanks.
Previous Post
Next Post

About Author

6 comments:

  1. Kakcik sekarang suka makan nasi arab di Al-Amin je tapi dah lama tak pergi... :(

    ReplyDelete
  2. peh ahmad sarji makan situ tu...kealasssssssss...aku suka nasi arab tapi megat tak suke..so payah nak ajak

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku memang suka makan. so international kitorang makan2 ni. hehe

      Delete
  3. tak pulak aku nampak tag nya wak...ke aku yang tak jumpa
    anyway, u look rainbow ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo ko letak cursor ko kat gambar patut nampakla. dia hidden actually. once letak cursor akan ada tag tu. aku tengok ada pulak masa guna komputer ofis...hehe

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.