In

Cik Kak, Tolong Pakai Setokin Panjang!

sebenarnya dah lama nak menulis pasal hal ni. pasal hal ni, hari2 aku boleh nampak bila drive pergi kerja... mana2la asal ternampak...kadang2 kesian tengok. kadang2 malu pun ada.

ini hal Cik Kak berTUDUNG lawa sungguh, naik motor, peluk suami ke, ayah ke, abang ke, sape2 jelah ditumpangnya atau sendirian membonceng motor...dengan manisnya berbaju KURUNG tapi betis terselak sampai nak nampak belakang lutut. apa ceritala...aurat silalah jaga. beratus2 biji mata menahan gelodak jiwa tengok betis putis mulus boleh jadi juga berbintang berbunga....

tolong pakai setokin panjang, tutup betis kamu tu. lagi bagus jugak pakai seluar panjang, abis aurat kamu dapat ditutup sepenuhnya.

kadang2 mahu je aku snap gambar2 betis tayangan percuma ni tapi nanti aku pulak berdosa kerana menyebarkan gambar yang menunjukkan keaiban orang. janganlah berkata; Lantaklah..betis aku! sebab aku nak jugak cakap kat SANA nanti; lantakla masa kat dunia dulu aku dah warning!

Related Articles

6 comments:

  1. Pakai legging pun boleh juga di dalam kain tu, atau lebih manis jika pakai seluar panjang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju. senang..nak terselak kain tu takde hal..

      Delete
  2. Aku dh kena start pakai stokin da.. Jeans pun dh x leh pakai. Hmmm

    ReplyDelete
  3. Saya lebih selesa pergi kerja pakai slack!

    ReplyDelete
    Replies
    1. next week kena pakai slack.. kena naik bas. kena pakai kasut tapak rata..tapi sebenarnya dah tak gemar pakai slack. tapi naik bus mesti kain terangkat.

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...