In

1 May 2013 dan Bonus 2012

alhamdulillah. masih sihat, berisi means tak kurus kering macam kakak aku dan kawan aku yang memang makanla macam bela hantu pun tak gemuk2. hahahaha.

pagi2 cek online banking tengok ada tak masuk bonus. semalam bos cakap esok rayala.....oh raya 2x. satu cuti --> actually badan masih belum rehat sepenuhnya sejak balik dari JB dan marathon kat dalam Legoland sampai 7 jam..haha..pastu abang Lut plak masuk hospital, ada jangkitan virus sejak balik dari umrah 20 april lepas. jadi pergi ziarah hari ahad lepas. hari ni maybe nak amik dia keluar wad kalau doc benarkan.

ok..ok...

dua......mata dah lama aim satu gajet baru ni....rasanya bolehla beli dah..dah lama pun tertahan....huhu..

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...