In

Party Birthday Aina - Rainbow Theme

aku dah lama tak jumpa kawan aku, Khairul. dulu2 jumpa sebab kerja kat Petrosains. last aku jumpa dia masa hari resepsi perkahwinan aku. tup2 dia jemput datang birthday party anak dia. nak masuk sekolah dah tahun depan. woii cepatnya..anak pun dah sepasang.

party ni bertempat di KFC Petronas. siap ada chicky song. hahaha. aku diam2 makan ayam kat meja.
















Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...