Thursday, May 16, 2013

Pelan data celcom dengan samsung s4

Macam mana aku boleh terjebak beli s4? 
Sebab ada tawaran celcom
Sebab dapat bonus
Sebab Sony Ericsson aku dah 6 tahun pun
Sebab aku nak memiliki smartphone paling pantas di dunia (buat masa inilah)

Harganya? RM1388 + RM700 upfront payment yang akan ditolak semula dalam bil selama 10 bulan

Plannya? Data 5gb, RM88 sebulan, kontrak 2 tahun, free 60 sms, 60 minit masa bercakap. Lepas tu kalau nak bercakap dicaj mengikut penggunaan

Maka dengan bermacam2 social web yang memberikan free services like wechat, wassup dan lain2 tu, so guna je lah. Cuma kalau nak ckp dgn mak haruslah call kan..

Beli kat bluecube capsquare. Sempena hari ibu 11 may lepas. Kalau tak. maybe takde lah semurah itu. Itupun yo yo o berfikir plan mana terbaik.. mqka ikut calculation inilah plan paling murah. Cuma dulu line mak bawah aku sekarang kena register baru dengan harga RM40 sebulan.
Tapi inilah minggu terakhir peniaga2 kat capsquare sebab jakel dah beli bangunan tu...

Previous Post
Next Post

About Author

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.