In

Boat Noodle, The School By Jaya One






Budak ni minum susu je

Aku makan 6 mangkuk je.


Macam tepung pelita RM1 untuk 2. Masa dia hantar kuih ditelangkupkan bekasnya

Meat ball dan chicken ball

Ayam goreng




Overall bolehla diulang makan. Tapi takdelah sampai 69 mangkuk..katanya itu untuk seorang makan paling banyak setakat ni.

Inilah percubaan pertama kami pada hari ni 7 Disember 2014 di The School. First round kuah dia sikit je 2nd round baru banyak sikit.

Alhamdulillah.

Related Articles

6 comments:

  1. pernah terjah tempat ni sekali je, tak ingat da apa yang ada dalamnya :)

    ReplyDelete
  2. Comel2 bekasnya...patutlah kena makan banyak... :)

    ReplyDelete
  3. masakan vietnam ker? mcm pernah makan makanan vietnam yg berkuah gitu kat KK ni

    ReplyDelete
  4. best sgt ke weh....sampi budak ofis aku sebut ...pastu ramai2 gi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa je wak. Takdelah aku nak repeat banyak kali. Pergi makan just nak merasa. Tengah popular katanya.

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...