Monday, February 2, 2015

12 Rabiulakhir 1436

Tak ke mana. Nak pergi jualan gudang Hush Puppies pun delay esok je.

Jam 4 pergi makan di Taipan. Restoran Pakistan. Makanan dia boleh tahan mahal tapi sedap. Original Pakistani katanya.

Dalam kereta mak mertua tanya harga beg kita. Eh dia berkenan tu..

Kita berkenan sebab beg tu ringan. Enough la for beg gabak or beg kulit or beg yang belum ko isi barang dah rasa 1kg. Puas hati walaupun kecil muat masuk bag organizer which is boleh selit diapers Aqlan.
Previous Post
Next Post

About Author

3 comments:

  1. Mak mertua dah tanya, kenalah beli satu untuk dia... :)

    ReplyDelete
  2. Salam singgah... jaga hati mertua tu... belikan satu

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.