Friday, February 27, 2015

8 Jamadilawal 1436

Hari ni bersusah payah menyiapkan migration system accounting yang baru. Masih juga belum siap sepenuhnya. Payment ke supplier pun nak kena buat juga.

Tengah2 buat kerja Mr. Hoo datang dan bagi angpow. Yeah first time ever. Diorang kata tahun lepas pun dapat. Tapi aku tak ingatla time tu lebih fikir nak beranak je kot. Hehe.
Angpow RM10. Dari takde kan..
Maklum jelah kami tak dapat bonus lagi. Tahun ni bonus keluar ikut bangsa. Ko rasaaaaaaaa Melayu dapat bila?

Malas cakap banyak...

Lepas Maghrib kami pergi Quill Mall. Cari tempat sejuk. Panas kan.

Kami makan kat Q Bistro. Aku makan dimsum je.

Lama nak dapat dimsum sampai Zcat dah habis makan. Fahamla dimsum. Tapi bila dah sampai sejuk je...


Dah jadi bekas biskut Aqlan 
 Kami suka ke AEON Quill Mall sebab nursing/baby room dia terbaik.









Bertambah pula weekends free parking. Weedays after 5pm baru free. Hurmmm memang jadi port kamilah. Orang pun tak ramai. Selesa sangat.
Previous Post
Next Post

About Author

3 comments:

  1. cantiknya sampul angpow tu... tak macam sampul angpow pulak... rasa macam harga sekeping tu lebih RM10 kan...

    ReplyDelete
  2. aku pun supa pegi quill mall tu tapi tak suka tang nak masuk parking, jalan kecik bebenar :p

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.