In

24 Jamadilawal 1436H

Post gambar selfie satu!

Aku bukan penjual tudung innerneck ni tapi aku pembeli yang bahagia.

Setelah menapak jauh dalam KWC Mall kat tingkat 5 baru aku jumpa kedai ni. Aku tal tengok nama kedai pun. Pakai masuk semua kedai yang ada jual innerneck. Untuk orang yang memang cerewet macam aku ni memang tak tahan nak teman shopping. Alhamdulillah Zcat sangat memahami dan suka mallhoping jugak. Hehehe.

Dah nampak kaler hitam terus aje aku grab. Tengok harga RM29. Ok harga normal orang jual even dalam online pun. Then ambik lagi satu warna earth la kononnya padahal aku rabun dek cahaya lampu kedai tu. Yang tu aku tak tengok harga. Cam pasrah je. Kemudian salesgirl tu datang dan bagitahu ada diskaun 20%. Ok laju je bawa ke kaunter. Kemudian baru tahu yang satu lagi tu RM20 je. Yang hitam tu sebab dia ada berkilat glitter sikit.

Kain dia memang sedap. Selesa sangat.

Ok take note Eastwear kat tingkat 5 KWC Mall. Next time ada kaler putih aku nak beli lagi.

Perempuan cerewet macam aku memang payah beli online. Aku sanggup jejak kedai.

Related Articles

1 comments:

  1. material neena anuar nya best...serius sedap..terletak..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...