In

19 Jamadilawal 1436

Selasa. 10 Mac 2015

Aqlan dah nak minum susu Karihome step 3.
mana nak cari susu ni.???

Baik lah I bagitahu paling murah di AEON! Kami beli last weekend. Satu tin RM90.90! Untuk 900gm. Dekat Mydin Mall RM98. Paling mahal pernah tengok RM105!

susu formula 400gm sebelum ni average dia RM50. Paling murah di AEON juga cuma RM46 harga last week. Tapi paling murah kami pernah dapat RM48.99. Paling mahal RM52.

Ya sebagai parents sekarang semua benda nak kena buat perbezaan harga!


Related Articles

1 comments:

  1. apa yang terbaik utk anak wak.......aku kena kurang kos..fayel nak sekolah next year...simpan duit pendaftaran sekolah yg macam masuk U...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...