Saturday, January 12, 2019

This will be updated (hope so) always.

Sejak aku follow #Refashion kat IG, sungguh aku takde dah beli baju siap yang baru. Aku ulang pakai apa yang ada je. Aku rasa baju2 lama patut diberi nafas baru. Kita buat fesyen barulah. Tapi nak buat kena tengok masa yang sesuai. Mula2 kena ada idea. Kalau takde idea pergi #refashion dan steal the look. Haaa.. dah ada tu nak menggunting pulak. Pun kena pandai kalau tak kain tu tak cukup ke atau habislahhh bukan Refashion dah terus jadi kain buruk. Eh.

Baju ni dah lama. Zaman kerja dulu dan masa pregnantkan Aqlan kot beli. Pastu timbul kesedaran. Baju ni memangla kain sejuk tapi melekap kat badan. Dan bukaan tangan yang besar tu buatkan lengan selalu kelihatan. Maka kita nak Refashion dia la..apakah yang akan jadi....tunggu. Jadi ke tidak?

Dilarang menciplak entry blog ini tidak kira apa tujuannya. Korang tulis komen, korang tanggung kata2 korang tu..haha..Mesej spam akan dipadam.

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.