Sunday, April 4, 2010

nak cari kardigan, temankan cari router

Sabtu; 3 April 2010
Lokasi; Dari Pavillion-Sungei Wang-Plaza Low Yat-Berjaya Times Square


uh..hari ni baru nak citer..citer basi...hahaha nak sebut malas mcm tak elok..hakikatnya geram sebab asal nak upload gamba je, google jd tak mesra alam..dah le internet explorer buat pening, chrome pun tak boleh tolong...waaaaa..saya kena godek laptop lagi pasal benda2 IT.

adzman kata, i dtg park keta kat area rumah u, then kita jalan2 guna kereta u. oklah...tak kisah. u drivela. i selalu sesat nak park dkt BTS, Pavillion lgi tak pernah pergi..hehe..
sampai Pavi dah tengari, so makan dulu. lapa ni..wah2 tgk food court Pavi amat menarik dekorasinya..berapala kena bayar sewa ek..dan2 nampak Ichiban Ramen..trs mengada2 nak masuk makan ramen. gara2 tgk anime Naruto, asyik makan ramen je...mujur takde adegan beromen..haha. so aku pilih seafood ramen dan adzman pilih ramen ape tah..tp dia punya paling sedap. tak aci betul. sekali lagi aku makan set. dptla dumpling dgn air..haittt adzman makan dumpling langsung tak ingat aku..tp takpela..dia lapar kot...hehehe..


lepas tu kitorg pergi solat kat surau. puas carik, belek directory dlm building bagai. last2 adzman kata; " jom..i dah tau kat mana. rupanya dekat parking area. tp surau dia cantik beb..washroom aku tak masuk ok. so takle komen.

then, pergi pusing2 dlm Pavi, ada exhibit utk F1. hehe..nak gak begambar dgn keta klasik Ferrari kot kaler merah..sesuai la dgn warna baju aku.. haha...ramaila org kat Pavi..jom lari pergi Plaza Low Yat...tp tembus dlm Sungei Wang..sambil2 tu cari kardigan yg labuh ada 2 poket kat depan. tak jumpa kaler yg berkenan. so proceed la ke Low Yat ek cari router.

dlm sibuk2 cari router, aku beli charger battery for camera, beli cyber clean, beli pendrive..mcm2 dah beli barula dpt cari router. ooo ingatkan aku je perempuan cerewet..dia ni pun boleh tahan cerewetnye. lama woo tunggu dia tau..tp sabar jelahkan..lagipun aku pun suka jenjalan haha pusing semua tingkat low yat sampai muntah..

then asar pergi sg wang balik sebab konfemla kan BTS punya telekung muchuk. org plak penuh jek..waaa tak kuasa..tula len kali dah bawak telekong jgn gatal tinggal dlm keta. 

kat BTS carik gak kardigan, tp tak jumpa2. mcm2 kedai masuk..pastu lepak dkt krispy kreme..lama gakla lepak..pantang jumpa sofa kan sedap..nak duduk je rasanya lama2 la..kendian pergi blk Sg wang.. hahah gila daa brp km kitorg jln.pusing pergi balik..

last2 lapa nak mkn nasi pulak..so pergi mkn dkt kedai mamak apa tah. aku mkn nasi lemak jek. adzman mkn nasi apa tah..nasi dhal? entahla.. tp sedap pulak..hehe saje nak rasa2..

dah mkn melantak...masa nak blk ada plak kutu parking nak duit..adzman dgn selamba badak dia trs drive keta...yela diorg ni org tak suruh pun jg keta..sebok plak....mujur le dia tak apa2 kat kitorg..kalau aku yg park keta kat situ..takut gak...aiyyy...
Previous Post
Next Post

About Author

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.