Friday, April 16, 2010

Wong Solo ~ apa barang ayam penyet mimi

tlast Thursday, girls outing. yg nak jumpa sangat2 ni tentulah si reen. poyo gak minah ni selalu wat date lepastu tak jadi..mujur kali ni konfem.. kan senang...nak lagi senang jumpa kat kwsn opis lama. dah. aku sampai stagno dulu, tumpang kejap ye....jgn halau2 pulak..wakakakaka.

tak lama - lama gak, ann baru sampai. jom trs ke wong solo kat tmn dagang. ada minah yg nak sgt. aku tak kisah je. perut pun kenyang. aku order soda gembira dan tempe+tauhu. huh mujur sedap.. harganya agak mahal la utk tempe kan.. 2 keping tempe, 2 keping tauhu goreng RM5.90. begitulah jugak air soda gembira..gembira jugak jumpa kawan2 ni.. update cerita...

lama kemudian barula mimi sampai..boleh minah ni balik rumah mandi.. adoiyai...aku rumah punya dekat pun tak balik tau...takpe la. mimi bwk album tunang..very the kan....layan jelah..anyway congrats again to mimi.. gambar ann bertunang je takde. low profile sungguh.

borak2 sampai kena halau kau..hahaha..kelakar..lepas tu sambung kat parking keta..dah berapa owner keta blah kitor asyik mengengsot je cari port baru. dah balik opis stagno still nak borak lagi..hinggala si reen dpt sms suami suruh balik..hahaha..ok...jumpa lagi next time...layan...
Previous Post
Next Post

About Author

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.