In Hobby

A New Look

2 hari aku membelek template yang memenuhi citarasa. jadi kalau pembaca pening dengan template yang kejap2 tukar tu, diharap dapat catch-up la ek.

mungkin yang ini akan lama bertahan. paling payah nak custom css. kena gunakan application firebug. boleh download secara percuma, add on google jugak pun. terbaik menggunakan firefox. 

dekat office aku guna IE 6 pulak tu..memang tak upgrade..dan kemungkinan "hilang" some application dalam blog adalah perkara biasa..hehe FB pun layout lama kalau pakai IE6. tapi aku dah tinggalkan FB.

selamat mencuba!..eh aku bagi laman web blog template free yang menarik. kalau korang sanggupla nak try test. http://btemplates.com/blogger-templates

Related Articles

12 comments:

  1. SALAM,
    PAKAR KOMPUTER NI .... KALAU ADA APA2 HAL, LF NAK MINTAK TOLONG. TEMPLATE NI CANTIK, ADA KEUNIKAN .

    ReplyDelete
  2. Kakcik teringin juga nak tukar2 template, tapi takut nanti hilang isi kandungan yang sedia ada pulak. :(

    ReplyDelete
  3. LF; saya cuma alter ajee......tapi 2 hari jugakla sebab hanya boleh buat waktu malam. dekat ofis sibuk bekerja...hehe..boleh je nak share2 ilmu.

    ReplyDelete
  4. aku takut nak tukar kang hilang pulak macam macam biar je la sedia ada

    ReplyDelete
  5. kakcik sebelum tukar template, boleh save previous template. kena ingat mana save dan apa nama file tu. mesti .xml bukan .com

    bila dah upload yg baru akan keluar soalan nak keep tak widget sedia ada...so keep la...once delete..delete forever....tu yang boleh gelabah tu.

    ReplyDelete
  6. mimy; aku sentiasa kena rasa fresh. baru rasa menarik blog tu.

    ReplyDelete
  7. ratu; sangap tau nak tukar2 tepi2 tu. bukan itu word yang asal. yang asal tah apa2...tak sesuai dengan tuan punya blog..hehe

    ReplyDelete
  8. zara; thanks!..bukan sepenuhnya dari kita..

    ReplyDelete
  9. memula aku tengok pening, tapi dah lama2 okay pulak...keep it up

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...