In Hobby

Layan Bleach VII

Oh oh selain suka barang mekap Korea, barang menjahit Karysma, barang rumah Ikea dan kain berkualiti Spotlight, aku juga suka layan anime.

Aku dah layan anime Bleach sejak 10 tahun lepas. Siap ada copy lagi. Masih belum keluar kotak sejak pindah.


Dulu masa bujang layan streaming online berjam2 kasi habis aku punya data je. La ni aku dok rakam kat Animax Astro. Lantak boleh la skip2 iklan dan cepat2kan bila tang lagu.

Filler je dah 4 episod. Filler pun filler la aku tetap layan.

So siapa yang paling cool sekali dalam Bleach? Takkan budak rambut merah tu a.k.a. Kurosaki Ichigo. Masing2 ada karakter kan. Haha...

Byakuya tu handsome tapi dingin nak mampus.


Kenpachi pulak kalau dia berlawan memang power muka ganas siot..siap hujung rambut ada loceng. Ahahahaha..


Aku pun tak tahu mana karekter paling aku suka..kalau ikut umur 17 tahun aku suka Byakuya. Tapi kalau ikut keseronokan aku suka Kenpachi lagi. Haha..



Related Articles

13 comments:

  1. bleach ni saya layan dari sejak mula mula keluar.. bila dah kahwin tak sempat dah nak layan.. yang komik dah habis tau.. anime banyak sangat filler.. dah lost track siapa yg jahat.. byakuya mmg dingin gila..saya harap kurosaki dgn rukia lastnya..tapi kecewaaa...hahaha..


    alamak..spoiler alert..~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebenarnya awak ni spoil tau..tapi bila baca komen walau laki dah halang... hahahaha.. takat rukia dan ichigo tak jadi lagi bagus. Bukan Best pun Rukia tu..boring. dia tu tak power pun.

      Delete
  2. Saya sebenarnya jarang tengok tv. Waktu rehat saya ada tiga. Rehat pertama sebelah malam, itu saya tidur. Rehat ke dua waktu kenyang, saya tertidur. Rehat ke tiga semasa hujan, saya tarik selimut, apa lagi terus tidur.

    Thanks sharing. Kalau tak saya tak tau watak2 dia orang tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. adam..kesimpulannya, tidur lg sedap dari makan..hahaa

      Delete
    2. My goodness i pun suka tidur time hujan..tengok selalu tengah2 malam..

      Delete
  3. tak reti nak layan cartoon mcm ni, tp adik yg no.3 tu setiap sudut ada komik mcm ni..gila2 minat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adik aku minat citer anime apa tah..dia pun sibuk share link la apps la suruh tengok online. Malas laaaa...dulu2 lainlah

      Delete
  4. wow sukaa layan anime.. citer ni da lama kan.. CT rasa dedulu ada jugak tengok anime tapi layan yang macam Slam Dunk.. tapi skejap je.. x jadi fan =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak minat slam dunk walau ada adik beli..komik layan gak..la ni komik baca online je. Dulu2 gagah cari di Sungei Wang

      Delete
  5. Ehhhh... Tk pernah layan kartun camni.. Hahaha.. Setakat detective conan je lya ni😂😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru 25 episod layan. Haha memang suka Bleach. Eh ni bukan dipanggil kartun. Ni anime orang dewasa.

      Delete
  6. kenpachi zaraki. sebab dia ni kalau berlawan dia jd gila2 sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaraki memang best kan. Ada pulak budak kecik duduk atas bahu tu. Tapi ni last season diorang buat anime sebab takde overwhelming punya sambutan dari peminat2 macam last2 season. Kenalah baca manga balik..bosan tul..tak gerak2.

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...