In

23 Rejab 1436H - Belum Rasmi Tapi Dah Tahu

Jadi aku sudah confirm berhenti kerja

Seorang staff HR bagitahu aku kena serve 1 month. Meaning takde cuti boleh tolak. Siap kata akan dibayar. Kalau nak extend sampai end of June pun ok. jawapan aku sorryla..NO WAY!

So perlahan2 la aku mengemas barang peribadi dan cepat2 settlekan kerja tertangguh. Ofis aku ni bagi je notis sebulan tapi tetap kena kerja macam biasa. Takdelah nak diajar si pengganti. Kerja aku kalau list down, memang banyak....

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...